Om oss | Båtförmedlare & båtmäklare | Navark Handels AB

Om oss

Vi har sedan starten 1990 kommit att bli en av Sveriges ledande båtmäklare för både segel- och motorbåtar, inte minst vad gäller lite större objekt – det har blivit vår speciella nisch.

Då omsättningen för dessa objekt inte alltid finns i Sverige, får vi ofta gå utanför Sveriges gränser för att lyckas. Det har gett oss ett stort kontaktnät i hela Europa, och vi listar därför våra objekt på alla större internationella portaler. Även på denna hemsida finns alltid en engelsk version förutom den svenska. Då vi har många följare av vårt Nyhetsbrev även i utlandet (drygt 4.000 st), är detta också skrivet på engelska.

Sedan 2020 är vi agenter i Skandinavien för Allures Yachting & Garcia Yachts – de troligen mest optimala och säkra långdistans-seglarna som går att få. 

Från 2021 är vi även återförsäljare i Sverige för Y Yachts med sitt unika ”keep it simple”-koncept för lyxyachter byggda i kolfiber.

Och från 2022 är vi, via vårt dotterbolag Fjord Boats, även återförsäljare i Sverige för välkända och populära Dufour Yachts med segelbåtar från 32 till 61 fot.

För mer inspiration, se under respektive rubrik!

Kontakta oss gärna för mer information!
 

Vårt huvudkontor finns i Helsingborg, men vi har även tre andra ”brofästen” längre upp i landet:
• Ulf Mattsson på Orust – mitt i Sveriges båtbyggarmecka!
• William Blanck i Stockholmsområdet 
• Tjabo Anderberg, Marstrand/Göteborg
 
Välkommna till oss på Navark-teamet!